PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Veel PSV’ers doen nu een stapje extra’

De voorbije drie seizoenen gaf PSV de koppositie in de Eredivisie in de tweede seizoenshelft uit handen. Volgens Dries Mertens heeft zijn team geleerd van die teleurstellingen.

Zo is de arbeidsethos op de training anders dan voorgaande jaren. “Vorig seizoen kwamen we tekort in de laatste maanden van het seizoen. Dat mag niet nog een keer gebeuren. Veel jongens doen nu iets extra’s”, vertelt Mertens tegenover het Algemeen Dagblad.

Ook conditietrainer Egil Kiesouw bemerkt een verschil. “Ze steken elkaar aan, dat wordt aangemoedigd door Dick Advocaat En ze zien wat Mark van Bommel allemaal doet en laat. Natuurlijk kan het helpen, dat stapje extra. Ook in mentaal opzicht. Het is een scholingsproces. Ze zijn allemaal een jaar ouder, vragen zich af waarom het de afgelopen seizoenen niet is gelukt. Er is nu meer commitment.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.