PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Eredivisie ‘PSV snel om de tafel met talent Elvio van Overbeek’

Elvio van Overbeek gaat spoedig om de tafel zitten met PSV om zijn toekomst te bespreken. De Nederlandse topclub wil het contract van de aanvaller graag verlengen, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Technisch manager Marcel Brands maakt binnenkort een afspraak met Van Overbeek en zijn agent om over een nieuw contract de praten. De aanvaller ziet een langer verblijf bij PSV wel zitten, ondanks dat hij in de belangstelling staat van meerdere clubs.

De negentienjarige Van Overbeek, die in het verleden door het leven ging als Elvio De Rosario, staat te boek als één van de grootste talenten uit de opleiding van PSV. De pijlsnelle rechtsbuiten maakt dit seizoen veel indruk bij Jong PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.