PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV polst Dick Advocaat voor langer verblijf’

Dick Advocaat wordt momenteel door de clubleiding van PSV gepolst of hij openstaat voor een langer verblijf in Eindhoven, zo meldt De Telegraaf donderdag. De ervaren oefenmeester tekende slechts een verbintenis voor één seizoen, maar kan dus ook volgend jaar voor de spelersgroep staan.

Advocaat houdt vooralsnog de boot af. “Aan het eind van het seizoen neem ik een beslissing”, zo liet hij aantekenen. Zijn doel voor dit jaar is helder; PSV moet de landstitel weer naar Brabant halen en alle randzaken mogen hem daar niet van afleiden.

Mocht de gedreven Hagenaar besluiten om zijn heil elders te zoeken, dan wordt oud-bondscoach Bert van Marwijk nog altijd gezien als zijn beste opvolger. Maar technisch directeur Marcel Brands richt voorlopig zijn pijlen op Advocaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.