PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Twente ziet in Heurelho Gomes opvolger van Mihaylov’

Bij FC Twente dreigt deze zomer een leegloop. De formatie uit Enschede is dan ook al druk op zoek naar vervangers. Zo is Filip Djuricic al in verband gebracht met de Tukkers, maar wordt ook de naam van Heurelho Gomes genoemd.

De Braziliaanse doelman, die in het verleden onder contract stond bij PSV, moet Nikolay Mihaylov opvolgen. De Bulgaarse goalie heeft al eerder te kennen gegeven aan een stap hogerop toe te zijn. De voorkeur van de doelverdediger gaat uit naar AC Milan. PSV wilde eerder Gomes ook al vastleggen, maar hebben naar eigen zeggen de financiën daar niet voor.

Op dit moment is de Braziliaan eigendom van Tottenham Hotspur, maar daar komt hij niet aan spelen toe. De Londenaren verhuren hem de tweede seizoenshelft dan ook aan TSG Hoffenheim. Bij Tottenham heeft hij concurrentie van Hugo Lloris en Brad Friedel.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.