Eredivisie ‘Orlando Engelaar laat contract met PSV niet ontbinden’

De wegen van PSV en Orlando Engelaar zijn voorlopig nog niet gescheiden. De middenvelder heeft in Eindhoven nog een contract tot komende zomer. Ondanks dat hij nauwelijks in actie komt, is er geen sprake van een ontbinding van zijn contract.

Dit liet de zaakwaarnemer van Engelaar weten. “Die optie was alleen interessant als Engelaar voor 31 januari een club in Nederland had gevonden”, zei belangenbehartiger Edward Burleson. In de afgelopen transferperiode was er geen concrete belangstelling voor zijn cliënt.

De enige mogelijkheid om voortijdig PSV te verlaten is een eventuele transfer naar Rusland. De Russische clubs mogen nog tot en met 27 februari spelers kopen. Anders maakt Engelaar het seizoen af in de lichtstad. “Als het nodig is, maak ik gewoon gebruik van hem”, gaf hoofdtrainer Dick Advocaat aan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.