PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV zocht naar investeerders voor Adam Maher’

PSV wilde Adam Maher wel heel graag in januari al vastleggen, zo blijkt uit berichten van het Eindhovens Dagblad. Volgens de regionale krant benaderde de koploper van de Eredivisie zelfs externe investeerders om de transfer te bewerkstelligen.

Maher werd gedurende de hele transferperiode aan PSV gelinkt. De Eindhovenaren hadden echter niet de financiële middelen om aan de vraagprijs van AZ te voldoen. Naar verluidt vroegen de Alkmaarders tien miljoen euro voor de talentvolle middenvelder.

PSV probeerde het op de laatste dag nog eens, maar AZ hield vast aan de eerdere transfersom. Technisch directeur Marcel Brands heeft uiteindelijk zelfs geprobeerd om geld los te weken bij investeerders buiten de club, maar dat mocht niet baten.

Komende zomer gaat PSV waarschijnlijk een nieuwe poging doen om Maher in te lijven. De verwachting is dat ook Ajax zich dan in de strijd mengt. Zelf liet de voetballer al weten naar één van beide clubs te willen vertrekken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.