PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Raaij: ‘Ajax gebruikt media om Maher naar Amsterdam te halen’

Harry van Raaij verwacht dat Ajax zich in de zomer op een nare manier met PSV in de strijd om Adam Maher (19) zal gaan mengen. PSV probeerde de middenvelder van AZ in de winterstop binnen te halen en gaat in de zomer een nieuwe poging wagen.

‘Ajax zal De Telegraaf dan wel gebruiken om PSV op een achterstand te zetten’, vertelde Van Raaij, voormalig voorzitter van PSV, vrijdag tegen 040 TV. ‘Het lijkt helemaal nergens op hoe die krant probeert om PSV voor schut te zetten.’

‘En ze proberen er zo voor te zorgen dat Maher naar Ajax gaat’, vervolgde Van Raaij zijn verhaal. ‘Ik vind dat een krant onwaardig. Maar voor AZ gaat het er volgens mij gewoon om wie er tien miljoen euro betaalt.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.