‘Ola Toivonen dichtbij rentree voor PSV’

Het lijkt niet lang meer te duren voor Ola Toivonen zijn rentree kan maken in het elftal van PSV. De Zweed was maandag voor het eerst weer te bewonderen tijdens de groepstraining en dat ging erg goed.

Trainer Dick Advocaat was positief over de terugkeer van de aanvallende middenvelder. “Ola heeft maandag voor de eerste keer meegedaan met het positiespel. Daarin was hij nog wat voorzichtig. Maar toen ik hem vervolgens zag afwerken op doel, ging hij enorm tekeer. Dat zag er heel erg goed uit”, aldus Advocaat tegen VI.

Sinds oktober vorig jaar kampt Toivonen met een ernstige blessure aan zijn hamstring. De maandenlange revalidatie lijkt dan nu eindelijk tot een einde te komen. Voor een laatste test wordt Toivonen deze week nog naar Zweden gestuurd, waar bondsarts Leif Swärd de progressie nog eens mag beoordelen. Als ook Swärd de 26-jarige International fit verklaart dan zou hij eind februari al zijn rentree kunnen maken.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer