PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Ismail Aissati in belangstelling van verschillende topclubs’

Ismail Aissati verkast de komende maand mogelijk naar Rusland. De in Turkije spelende Aissati staat in de belangstelling van verschillende clubs uit Rusland.

Spartak Moskou en Lokomotiv Moskou hebben zich bij Antalyaspor gemeld om de aanvallende middenvelder over te nemen, meldt Voetbal Interlantional. Ook de oude club van Ruud Gullit Terek Grozny zou zich gemeld hebben voor de oud-speler van onder meer Ajax en PSV.

“We verwachten dat de interesse deze week concreet zal worden”, begint de zaakwaarnemer zijn verhaal, “Ismail zelf staat zeker niet afwijzend tegenover een vertrek naar Rusland. Die competitie is in opkomst en bovendien praat je over de topclubs, waardoor hij ook mogelijk in de Champions League kan spelen.”

Aissati zou een bedrag van ongeveer zes miljoen euro moeten opleveren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.