PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Fred Rutten is klaar met Stanley Menzo’

Fred Rutten heeft het gehad met zijn assistent Stanley Menzo. Dit meldt De Telegraaf. De trainer van Vitesse, die zich sinds vrijdag niet op de club meldde, heeft drie hulpcoaches. Menzo zou wat hem betreft het tweede elftal moeten leiden.

Albert Capellas en Patrick Greveraars zijn de andere twee assistenten van Rutten. De clubleiding van de Arnhemmers heeft vooralsnog geen aanstalten gemaakt om de wens van de hoofdtrainer uit te voeren. Menzo stond op eigen benen bij AGOVV, FC Volendam en SC Cambuur-Leeuwarden.

De oud-doelman leidde afgelopen dagen de trainingen bij Vitesse, waar Rutten dinsdag terug wordt verwacht. Algemeen directeur Erwin Kasakowski heeft laten weten dat de oefenmeester direct weer aan de slag kan: “Fred is onze man.” Het contract van de keuzeheer loopt na dit seizoen af en een langere samenwerking lijkt verder weg dan ooit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.