PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Sporting hield PSV-transfer van Arias tegen’

PSV greep op de slotdag van de transfermarkt naast verdediger Santiago Arias. Sporting Portugal stak een stokje voor de transfer van de verdediger, die het verlies van Stanislav Manolev moest opvangen in Eindhoven.

Manolev vertrok op huurbasis naar Fulham, Arias was in beeld als zijn (toekomstige) vervanger. “We hadden verwacht dat het door zou gaan, er zat ook iemand voor PSV in Portugal. Maar wat ik gehoord heb, is dat de transfer door de voorzitter van Sporting op het laatste moment is afgezegd. Dan houdt het op. Maar het wordt nu wel wat dun op de rechtsbackpositie. Dat is duidelijk”, citeert NUsport trainer Dick Advocaat.

De ontwikkelingen zorgen ervoor dat Atiba Hutchinson nu de vaste rechtsback van PSV is, middenvelder Oscar Hiljemark neemt de rol van Arias in. Hij fungeert als back-up van de Canadees. “Gezien zijn fysiek moet dat kunnen. En anders hebben we de achttienjarige Joshua Brenet nog bij Jong PSV”, aldus Advocaat, die geen jeugdspeler definitief wil doorschuiven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.