PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Manolev naar Fulham, PSV heeft geen vervanger

PSV is er donderdag, op de laatste dag van de winterse transferperiode, niet in geslaagd om zich te versterken met Santiago Arias Naranjo. Dat meldt De Telegraaf vrijdagochtend. De Eindhovenaren raakten echter wel Stanislav Manolev kwijt.

Manolev maakt het seizoen af bij Fulham. De rechtsachter ondertekende een contract in Engeland, waarin Fulham een optie heeft bedongen tot koop. Verwacht werd dat de Eindhovenaren een vervanger aan zouden trekken voor Manolev. De ploeg is daar echter niet in geslaagd, waardoor trainer Dick Advocaat het seizoen af moet maken met een kleinere selectie.

PSV wilde Arias in eerste instantie huren van Sporting Lissabon. De club kon de mandekker echter niet op tijd binnenhalen. PSV heeft zich tijdens de winterse transferperiode slechts versterkt met middenvelder Oscar Hiljemark.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.