PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV: ‘Manolev vertrekt, Arias komt niet’

PSV en Stanislav Manolev lijken van elkaar verlost te zijn. Volgens Voetbal International is de rechtsback op het vliegtuig gestapt naar Engeland om zijn transfer naar Fulham af te ronden.

Manolev aast al een tijdje op een vertrek bij PSV, waar hij op een zijspoor beland was. De rechtsback moest zelfs met het beloftenelftal trainen. Inmiddels hebben de Eindhovenaren echter een akkoord bereikt met Fulham over een huurtransfer met optie tot koop. Manolev zelf moet nog wel medisch gekeurd worden.

Zaakwaarnemer Mino Raiola bevestigt de naderende transfer van Manolev naar Fulham, dat de international na dit seizoen voor drie jaar vast kan leggen. “Een prima deal. Morgen worden de handtekeningen gezet. Stani gaat naar Fulham.”

PSV hoopte Santiago Arias van Sporting Portugal te strikken als vervanger van Manolev. De komst van de Colombiaanse jeugdinternational is echter afgeketst, vertelt technisch manager Marcel Brands. “Niet betaalbaar”, was zijn korte maar duidelijke reactie.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.