PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Joonas Kolkka meldt zich bij PSV aan als trainer

Joonas Kolkka heeft zich in Eindhoven gemeld om als trainer aan de slag te gaan. De voormalige Finse aanvaller, die in het verleden onder andere de kleuren van PSV en Feyenoord verdedigde, gaat zich deze week richten op zijn trainersloopbaan in Eindhoven.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat Kolkka de komende maanden stage zal lopen bij de jeugdopleiding van de formatie uit Eindhoven. De 38-jarige oud-spits stopte in 2012 met voetballen en heeft zich nu als doel gesteld om als trainer aan de slag te gaan.

Kolkka kwam in het verleden uit voor vele clubs. De 99-voudige Finse international speelde voor MyPa-47, Willem II, PSV, Panathinaikos,Borussia Mönchengladbach, Crystal Palace, ADO Den Haag, Feyenoord, NAC Breda en Texas Dutch Lions.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.