PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Stanislav Manolev snapt weinig meer van PSV’

Stanislav Manolev wil niets liever dan zo spoedig mogelijk zijn koffers pakken en vertrekken bij PSV. De Bulgaar kon recent op huurbasis naar Fulham, maar tot ontsteltenis van de verdediger werd het bod niet geaccepteerd door de Eindhovenaren.

“Dat begrijp ik niet. Als de trainer het niet meer in me ziet zitten, moet de club er alles aan doen om mijn vertrek mogelijk te maken. Ik hoop dat er voor het sluiten van de markt een oplossing komt, want dit heeft absoluut geen zin”, aldus Manolev tegenover Voetbal International.

De Bulgaar is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij PSV. Hij komt niet meer voor in de plannen van trainer/coach Dick Advocaat en werd tijdelijk teruggezet naar het tweede elftal. Recent kreeg hij een boete omdat hij weigerde mee te trainen met de beloften. Dinsdag verscheen hij weer op het trainingsveld in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.