‘PSV wijst bod Milan af op Strootman, Engelse interesse blijft’

AC Milan heeft enkele weken geleden tevergeefs geprobeerd om Kevin Strootman van PSV over te nemen, dat meldt Voetbal International. De koploper van de Eredivisie wil koste wat kost kampioen worden en heeft daarvoor Strootman nodig.

Algemeen directeur Adriano Galliani heeft zich persoonlijk in Eindhoven gemeld voor een transfer. Diens bod was echter zo oninteressant dat een eventuele deal al snel afketste. Ook omdat PSV de middenvelder eigenlijk helemaal niet kwijt wilde en Strootman zelf geen heil zag in een overgang naar de Serie A.

Voetbalmakelaar Rob Jansen klopte onlangs in Eindhoven aan namens een nog onbekende Engelse club. Deze club heeft Jansen gevraagd mee te helpen om Strootman’s komst te bewerkstelligen. In principe gaat dat om een transfer in de zomer. Jansen praatte inmiddels PSV en de zaakwaarnemer van Strootman, Chiel Dekker, bij.

‘Omdat ik Kevin vertegenwoordig, mag ik niet namens een club werken. Rob en ik kennen elkaar al twintig jaar en ik vind hem een zeer betrouwbare collega’, stelt Dekker tegenover Voetbal International. ‘Het gaat er mij om dat, als het tot een vertrek komt, er een deal gemaakt kan worden waar alle partijen tevreden over zijn. Als Rob Jansen daarin iets kan betekenen is dat prima, maar het is geen feit dat dit ook daadwerkelijk zal gebeuren.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.