PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Maher weet dat PSV geen geld heeft voor transfer’

AZ-trainer Gertjan Verbeek verwacht niet dat Adam Maher deze maand nog vertrekt uit Alkmaar. De spelmaker staat in de belangstelling van PSV, maar volgens de oefenmeester hebben de Eindhovenaren geen geld om de jongeling aan te trekken.

“Er zal bij Adam misschien hoop gloren als PSV nog een speler zou verkopen de komende dagen, want nu hebben ze geen geld. Dat is Adam ook wel duidelijk”, zegt Verbeek in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Het is leuk dat ze interesse hebben, maar als er geen geld is, is het moeilijk kopen. Ik ga ook niet naar de supermarkt als ik geen geld bij me heb.”

Toch durft Verbeek een winters vertrek van Maher nog niet uit te sluiten. “Ik zit lang genoeg in de voetballerij om te weten dat er altijd wat kan gebeuren. Zo ben ik bij Heerenveen een keer plotseling 26 doelpunten kwijtgeraakt toen Samaras en Huntelaar vertrokken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.