PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Vitesse en PSV vissen naast Jeffrey Bruma

Jeffrey Bruma stapt deze week niet over van HSV naar de Eredivisie. De verdediger heeft besloten om in Hamburg te blijven nu de kans op speeltijd groot is vanwege een blessure bij ploeggenoot Michael Mancienne.

“Ik hoorde hier en daar dat Vitesse en PSV geïnteresseerd waren om me te huren tot aan het eind van het seizoen. Dat was leuk om te horen, maar het is lastig om zoiets te beoordelen zolang er niets concreet is”, verklaarde Bruma tegenover Sport1.

Mocht de interesse alsnog concreet worden dan zal de Chelsea-huurling daar niet op ingaan. “Nu blijf ik zeker bij HSV, omdat Michael Mancienne geblesseerd is geraakt. Dat is zeker geen straf. Het is ook mooi om te horen dat deze club met mij door wil.”

Bruma staat nog tot 2014 onder contract bij Chelsea.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.