PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Manolev niet aanwezig op de training en zoekt de confrontatie’

Stanislav Manolev is zondag niet op de training van de PSV-beloften verschenen. Daar had de Bulgaar volgens het Algemeen Dagblad wel moeten zijn.

Manolev ontbrak in de wedstrijdselectie voor het duel met Heracles Almelo, waardoor hij zich zondag automatisch bij de beloften moest melden. De rechtsback kwam echter niet opdagen, naar verluidt omdat hij vindt dat PSV hem nog deze winter moet laten gaan.

Fulham heeft belangstelling voor Manolev. De Engelse club wil de verdediger echter huren, terwijl PSV meer voelt voor verkoop. Technisch manager Marcel Brands zal de 27-jarige voetballer maandag in elk geval eerst vragen naar de exacte reden voor zijn afwezigheid. De gesprekken over een transfer zullen daarna ongetwijfeld worden voortgezet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.