‘Glas-incident weerhoudt Erik Pieters transfer naar Stoke City’

Als Erik Pieters zijn woede-uitbarsting tegen PEC Zwolle in toom had gehouden, had de linksback van PSV nu mogelijk bij Stoke City gespeeld. The Sun meent dat Pieters vorige week letterlijk ‘zijn eigen glazen ingooide’ doordat hij een raam in de catacomben van het Philips Stadion kapotsloeg.

Volgens het Engelse blad had Stoke City nadrukkelijk interesse in Pieters en bereidde de club zelfs al een bod van 3,5 miljoen euro voor. Het incident tegen PEC Zwolle heeft er echter voor gezorgd dat Stoke afziet van een transfer, omdat Pieters nu een aantal weken moet herstellen van de verwondingen aan zijn onderarm.

Zaterdagavond werd de positie van Pieters ingevuld door Jetro Willems. PSV won eenvoudig met 1-5 op bezoek bij Heracles Almelo.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer