PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Van Bommel: ‘Snap niet waarom ik die gele kaart kreeg’

Mark van Bommel ontving tegen Heracles Almelo (1-5 winst, red) zijn achtste gele kaart van het seizoen. De middenvelder van PSV hekelt dat de scheidsrechter niet alleen beslissingen neemt en bekritiseert de rol van de grensrechter en vierde man tegen de Almeloërs.

“Ik vraag me af waarom ik die gele kaart krijg. Ik mag niks meer vragen en ik krijg er geen antwoord op. Ik kan me er wel druk om maken, maar af en toe vind ik het jammer dat je een gele kaart krijgt op advies van de grensrechter of vierde man”, zo vertelde Van Bommel in gesprek met Voetbal International.

Bij de volgende gele kaart is Van Bommel geschorst. “Ik zeg er niet te veel over. Het beïnvloedt mijn spel niet, maar het is jammer en lullig dat ik zo een gele kaart krijg. Of mag ik dat niet zeggen?” De middenvelder zag PSV met 1-5 winnen bij Heracles Almelo.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.