‘RKC klopt weer bij PSV aan voor doelman’

RKC Waalwijk heeft naar verluidt wederom aangeklopt bij PSV. De club uit Waalwijk hoopt dat het team zich tijdelijk kan versterken met Nigel Bertrams. Dat meldt het Brabants Dagblad zaterdagochtend.

Het is niet de eerste keer dat RKC Waalwijk een doelman van PSV wil huren. Momenteel huren de Waalwijkers namelijk Jeroen Zoet. Die doelverdediger, die elke week onder de lat staat bij RKC, ontwikkelt zich momenteel bij de huidige nummer tien van de Eredivisie.

Nu zou RKC Waalwijk zijn oog hebben laten vallen op de twintigjarige Bertrams, die onlangs in de belangstelling stond van meerdere buitenlandse clubs. Het eerdergenoemde medium bracht onlangs ook naar buiten dat de sluitpost zijn contract tot medio 2016 heeft verlengd. PSV zou daarbij een eenzijdige optie hebben voor nog een jaar.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer