PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

PSV gaat verdediger Jorrit Hendrix een aanbieding doen

PSV hoopt verdediger Jorrit Hendrix langer in Eindhoven te houden. De Eindhovenaren zijn van plan de 17-jarige verdediger komende maand, nadat hij zijn achttiende verjaardag heeft gevierd, een nieuw contract aan te bieden. Dat meldt het Eindhovens Dagblad vrijdag.

Hendrix reisde eerder deze maand met de selectie van PSV mee naar het trainingskamp in Thailand. Daar liet hij een goede indruk achter op de technische leiding. Hij maakte zijn debuut in het eerste elftal in het oefenduel met Muanghtong FC.

Het huidige contract van Hendrix loopt medio 2014 af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.