‘AZ vraagt tien miljoen euro voor Adam Maher’

De kans is klein dat Adam Maher deze maand nog overstapt naar PSV. AZ heeft de Eindhovenaren laten weten liefst tien miljoen euro te willen ontvangen voor de middenvelder.

Marcel Brands, technisch manager van PSV, bevestigde de vraagprijs van AZ tegenover het Eindhovens Dagblad. Hij liet ook direct weten dat PSV nooit aan dat bedrag zal voldoen. De Alkmaarders geven vooralsnog echter geen krimp en weigeren de vraagprijs te verlagen.

De negentienjarige Maher heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar PSV. De Eindhovenaren zouden bijna zeven miljoen euro willen betalen voor de Oranje-international, maar dat vindt AZ vooralsnog te weinig. Het grote verschil tussen vraag en aanbod lijkt een transfer deze maand onmogelijk te maken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.