PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Strootman: ‘Benieuwd hoe ze dat willen doen met Maher’

Kevin Strootman ziet AZ-middenvelder Adam Maher graag naar PSV komen, maar weet nog niet hoe de Eindhovenaren dat willen gaan oplossen. Volgens Strootman heeft zijn club dan namelijk erg veel goede middenvelders, zo zei hij in gesprek met Voetbal International.

“Ik ben benieuwd hoe ze dat willen gaan doen”, aldus Strootman. “Dan hebben we wel erg veel goede middenvelders. Maar goed, ik ben een voorstander van zo veel mogelijk goede spelers bij PSV. Ik heb geen moeite met concurrentiestrijd. Van mij mag Maher komen; geweldige voetballer.”

Dick Advocaat gaf de afgelopen tijd meerdere keren aan dat hij verwacht dat er in de zomer een aantal spelers vertrekken, waaronder Strootman. “Dat is leuk om te horen, maar het geeft geen enkele garantie. Ik voel wel aan alles dat het dichterbij komt, maar ik moet nog steeds niets van mezelf.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.