PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Rubin Kazan biedt vier miljoen euro op Hutchinson’

Atiba Hutchinson heeft bij PSV een contract tot het einde van het seizoen, de verdediger annex middenvelder kan de Eindhovenaren over een half jaar verlaten. PSV kan echter nog flink verdienen aan de Canadees, Rubin Kazan is bereid vier miljoen euro neer te tellen voor zijn komst.

Rubin Kazan wil vier miljoen euro betalen om de 29-jarige Hutchinson per direct over te nemen van PSV, meldt Life Sports. Er zijn echter meer Russische clubs met interesse, ook Kuban Krasnodar en FC Krasnodar zien de komst van de multifunctionele speler zitten. Kuban Krasnodar ‘winkelde’ eerder al in Nederland, het haalde Ajacied Aras Özbiliz naar Rusland.

Hutchinson, eerder actief in zijn geboorteland en in Scandinavië voor de Zweedse clubs Östers Växjö IF en Helsingborgs IF en het Deense FC Kopenhagen, speelde dit seizoen negentien competiewedstrijden voor PSV. Trainer Dick Advocaat gebruikt de international als rechtsback en middenvelder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.