PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Lens: ‘Pieters had geen sorry hoeven zeggen’

Erik Pieters bood afgelopen maandag ten overstaan van de complete spelersgroep van PSV zijn verontschuldigingen aan voor zijn wangedrag tijdens het thuisduel met PEC Zwolle (1-3). De verdediger blesseerde zichzelf ernstig door na een rode kaart een glazen ruit kapot te slaan.

“Wat mij betreft had Erik tegen ons geen ’sorry’ hoeven zeggen. Hij is genoeg gestraft door de mensen om ons elftal heen. Het is vervelend zat dat hij nu weer een tijd uit de roulatie is”, zegt ploeggenoot Jeremain Lens in De Telegraaf. “Ik ben meer geschrokken van de manier waarop de media hiermee zijn omgegaan. Die jongen toonde een stukje emotie en dat hoort bij het voetbal. We mogen nu ook al niet eens meer tegen een scheidsrechter praten.”

“Erik mocht na een lange revalidatie eindelijk weer spelen, kreeg een rode kaart en was de wedstrijd aan het verliezen. Dan snap ik wel dat hij een beetje geëmotioneerd was, al valt zijn reactie niet goed te praten.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.