PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Arjen Robben hersteld van zijn 20ste blessure ooit’

Arjen Robben is weer helemaal fit, nadat de vleugelspeler van Bayern München de voorbije twee maanden kampte met blessures aan zijn rug en dijbeen. Voor de aanvaller bleek het alweer zijn twintigste blessure in zijn gehele loopbaan.

De ‘man van glas’ had van zijn tijd in 2004 bij PSV tot in 2012 bij Bayern München volgens De Telegraaf negentien verschillende blessures aan onder meer zijn hamstring, enkel, dijbeen en lies. Zijn meeste blessures waren overigens in zijn Chelsea-periode.

Met de rugblessure van de afgelopen weken is dat alweer de twintigste kwetsuur in de gehele loopbaan van Arjen Robben. Arjen Robben speelde eerder voor Real Madrid, Chelsea, PSV en FC Groningen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.