PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV ziet niets in verhuur Manolev aan Fulham’

Fulham heeft tevergeefs geprobeerd Stanislav Manolev op huurbasis van PSV over te nemen, dat meldt Voetbal International. PSV wil echter alleen mee werken aan een definitief vertrek van de Bulgaarse rechtsback.

Manolev komt niet voor in de plannen van trainer Dick Advocaat. De Bulgaars international heeft in Eindhoven nog een contract tot de zomer van 2015 maar PSV ziet hem graag vertrekken om te snijden in de loonkosten. Door de blessure van Atiba Hutchinson is de noodzaak om Manolev kwijt te raken echter minder groot dan dat het eerder was.

PSV zou volgens diverse bronnen denken aan een transfersom van circa 1,5 miljoen euro. Manolev’s zaakwaarnemer Mino Raiola is ook druk doende voor zijn client in Italië.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.