‘PSV laat Tyton niet vertrekken naar Frankrijk’

PSV wil vooralsnog niet meewerken aan een transfer van keeper Przemyslaw Tyton. De zaakwaarnemer van de Poolse international had een nieuwe club voor hem gevonden, maar de Eindhovenaren blokkeerden een overgang.

Tyton (26) had zijn loopbaan kunnen voorzetten in Frankrijk. “Ik ben vorige maand in Eindhoven geweest en heb met Marcel Brands de situatie van Tyton doorgenomen. Hij zal moeten strijden voor zijn plek”, laat zaakwaarnemer Krzysztof Jacubcza in het Eindhovens Dagblad optekenen.

“PSV wil hem niet verkopen, is mij verteld. Hij kan naar Frankrijk, maar zal in ieder geval moeten wachten tot het einde van het seizoen.” Tyton belandde gedurende dit seizoen op de reservebank in het Philips Stadion, omdat trainer Dick Advocaat de voorkeur besloot te geven aan Boy Waterman.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer