PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Adam Maher maakt seizoen gewoon bij AZ af’

Adam Maher lijkt het seizoen uit te spelen bij AZ. PSV toonde belangstelling voor de spelmaker van de Alkmaarders, maar weigerde te voldoen aan de vraagprijs die de Noord-Hollandse club vroeg voor haar 19-jarige supertalent.

Tegenover AD Sportwereld zet Marcel Brands een winterse overgang van Maher nog niet helemaal uit zijn hoofd. Toch deelt de technisch directeur van de Eindhovenaren ook een sneer uit aan Maher, die nog tot medio 2015 een verbintenis heeft bij AZ. “Dan had Adam maar een gelimiteerde transfersom in zijn contract moeten laten opnemen”, meent Brands.

AZ wenst een bedrag van zes à zeven miljoen euro te vangen voor Maher. PSV bood eerder tevergeefs 2,5 miljoen euro. Met de woorden van Brands lijkt een tweede, hoger bod van de Eindhovense club niet in de maak.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.