PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Stef Nijland rekent niet meer op vertrek bij PSV’

Stef Nijland gaat ervan uit dat hij het seizoen afmaakt in dienst van PSV. De aanvallende middenvelder, die sinds de zomer van 2008 actief is in Eindhoven, mag transfervrij vertrekken, maar kan vooralsnog geen nieuwe club vinden. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Nijland hoopte op een transfer naar Union Berlin, dat uitkomt op het tweede niveau van Duitsland. De Duitse club besloot echter om niet in zee te gaan met de PSV’er. ADO Den Haag leek uitkomst te bieden, maar de speler wilde zelf niet als vleugelaanvaller gaan spelen bij de eredivisieclub.

PSV-trainer Dick Advocaat heeft al duidelijk gemaakt geen beroep meer te doen op Nijland, die de rest van het seizoen af gaat maken bij Jong PSV. Kees Ploegsma junior, zaakwaarnemer van de Nederlander, verwacht in de zomerstop meer interesse.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.