PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kan komst van Jeffrey Bruma vergeten’

Hamburger SV blokkeert een winterse overgang van Jeffrey Bruma. PSV kan de verdediger daardoor voorlopig even uit het hoofd zetten, meldt het Algemeen Dagblad.

PSV hoopte te profiteren van de status van Bruma. De Nederlander is door Chelsea verhuurd aan Hamburger SV, maar komt daar amper aan spelen toe. Door de blessure van Michael Mancienne is de Duitse club echter niet bereid om mee te werken aan een vertrek.

Volgens de ochtendkrant gaan de Eindhovenaren wel een poging ondernemen om Bruma komende zomer los te weken. De 21-jarige Rotterdammer staat nog tot medio 2014 onder contract bij Chelsea, waar hij niet verder kwam dan vier competitiewedstrijden. Bij HSV heeft hij in anderhalf jaar 32 optredens achter zijn naam gezet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.