PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Orlando Engelaar wacht op voorstel van PSV’

Orlando Engelaar gaat PSV verlaten, zoveel lijkt inmiddels wel duidelijk. De vraag is alleen nog op welke manier de middenvelder uit Eindhoven vertrekt.

Engelaar is met zijn zaakwaarnemer druk op zoek naar een nieuwe club. Voorlopig is een oplossing nog niet gevonden, waardoor PSV het contract van de voetballer wellicht moet afkopen om een scheiding te bewerkstelligen.

Op die manier kan Engelaar ook na 31 januari nog voor een andere werkgever aan de slag. “Zo zijn inderdaad de reglementen”, bevestigt zaakwaarnemer Edward Burleso in het Eindhovens Dagblad.

De 33-jarige Rotterdammer kwam in de eerste seizoenshelft niet verder dan 43 minuten. Door de komst van Oscar Hiljemark zal zijn situatie er de komende maanden niet beter op worden. “Daarom is het goed om te werken aan een oplossing voor alle partijen”, aldus Burleso.

Engelaar verdient bij PSV tussen de anderhalf en twee miljoen euro per jaar. Technisch manager Marcel Brands liet eerder al weten dat de club bereid is tot afkoop als dat nodig blijkt te zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.