‘Actie Erik Pieters kost PSV miljoenen euro’s’

Bij PSV zal men deze dagen ongetwijfeld nog eens terugdenken aan de zomer van 2011. Toen blokkeerde technisch manager een overgang van Erik Pieters naar Newcastle United, dat bereid was om voor de linksback zeven miljoen euro neer te leggen.

Pieters maakte afgelopen vrijdag zijn rentree na negen maanden blessureleed, maar liep door zijn veelbesproken domme actie in de catacomben opnieuw een blessure op. De verdediger staat minimaal zes weken buitenspel, maar het zou ook zomaar kunnen dat hij dit seizoen helemaal niet meer in actie komt.

De 24-jarige international, die niet ver voor zijn maandenlange afwezigheid ook al vier maanden was uitgeschakeld, is in het bezit van een contract tot medio 2014. De Telegraaf schrijft daarom dat zijn actie van vrijdag PSV miljoenen kan kosten. Komende zomer is – mits hij niet gaat verlengen – immers de laatste kans op een redelijke transfersom. Pieters in de markt zetten is er voorlopig echter niet meer bij.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer