PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV werkt aan komst van Jeffrey Bruma’

Jeffrey Bruma staat in de belangstelling van PSV. Dat meldt het Algemeen Dagblad vrijdag. De club uit Eindhoven wil de jonge verdediger graag huren van Chelsea.

De 21-jarige Bruma komt momenteel op huurbasis uit voor Hamburger SV, maar in Duitsland is de jongeling niet zeker van een basisplek. Bruma zou zelf openstaan voor een vertrek naar PSV, weet de krant. Een struikelblok is Hamburger SV. De Duitse club wil voorlopig niet meewerken aan een vertrek van de Jong Oranje-international, ondanks het feit dat hij geen basisspeler is.

Hamburger SV huurde Bruma afgelopen zomer van Chelsea en wil vasthouden aan het contract dat het sloot met de jonge verdediger. Bruma zelf wil meer aan spelen toe komen om zodoende in beeld te blijven bij Jong Oranje, dat in 2013 deelneemt aan het EK in Israël. Chelsea is bereid mee te denken met Bruma, wiens agent Jan de Visser de afgelopen dagen met de clubleiding van HSV sprak.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.