PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV verhoogt bod op Adam Maher’

Het belang van PSV om in 2013 – het jaar dat de club honderd jaar bestaat – kampioen te worden lijkt ongekend groot. De Eindhovenaren willen koste wat het kost Adam Maher hebben en hebben hun bod op de AZ-middenvelder dan ook verhoogd naar zes miljoen euro.

De vraag is echter of AZ dit genoeg vindt, want naar verluidt wil de ploeg uit Noord-Holland zeven tot negen miljoen hebben voor haar groeibriljant. Bovendien zou dit zes miljoen een bod zijn inclusief prestatiebonussen en dan blijft het nog maar de vraag wat de Alkmaarders daar precies van terugzien.

Maher zelf wil in ieder geval dolgraag naar Eindhoven, zo gaf hij woensdag al te kennen. Ik wil naar PSV. Punt. Als er nog iets bovenop het eerste PSV-bod van vijf miljoen euro komt, vind ik dat AZ me moet laten gaan. Ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad, maar ben ambitieus en kan naar een topclub. Die kans wil ik niet laten voorbijgaan”, aldus de jonge international.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.