PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Luciano Narsingh negen maanden niet inzetbaar na operatie’

Narsingh is uitgeschakeld voor de rest van dit seizoen. De vleugelaanvaller van PSV raakte ernstig geblesseerd aan zijn knie. Die vooraf gestelde diagnose leek mee te vallen. Na de operatie bleek echter dat er meer aan de hand was.

Narsingh, die bekend staat om zijn snelheid en vele assists, zal naar verwachting minimaal zes maanden uit de roulatie liggen, als alles mee zit en als de aanvaller net zo snel hersteld als dat voorheen wel eens gebeurde. PSV verwacht dat de aanvaller pas over negen maanden weer op zijn niveau zit. Tijdens de operatie werd Narsingh behandelt aan zijn kruisband en meniscus.

Narsingh, die dit seizoen overkwam van SC Heereveen, wist bij de Eindhovenaren een basisplaats te bemachtigen. Daarnaast maakte de vleugelaanvaller zijn debuut in het Nederlands elftal. In achttien officiële wedstrijden voor de Eindhovenaren wist Narsingh zes doelpunten te scoren.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.