PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘FC Eindhoven wil PSV-talent Maria huren’

FC Eindhoven wil Gianluca Maria een kans geven om zich wekelijks te laten zien in het betaald voetbal. De eerstedivisionist hoopt de 20-jarige aanvaller voor een half jaar te kunnen huren van stadgenoot PSV, weet het Eindhovens Dagblad.

Maria speelde tot dusver één officiële wedstrijd voor PSV, namelijk het bekerduel met EHC Heuts in oktober. In die wedstrijd (3-1) was hij direct goed voor één doelpunt.

Mocht Maria inderdaad naar FC Eindhoven gaan, dan treft hij daar vier andere PSV’ers. Ook Maikel Verkoelen, Jason Bourdouxhe, Marco Ospitalieri en Benjamin van Leer zijn door PSV op huurbasis bij de Jupiler League-club ondergebracht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.