‘Stef Nijland zegt ‘Nee’ tegen aanbieding van ADO Den Haag’

Stef Nijland, aanvaller van PSV, heeft ADO Den Haag afgezegd. De oud-speler van FC Groningen komt in aanmerking voor de linksbuitenpositie in de ploeg van trainer Maurice Steijn. Nijland heeft hier echter geen trek in.

”De interesse van ADO was er zeker, alleen zoeken zij iemand voor op de linksbuitenpositie, terwijl Stef zich focust op een positie op het middenveld of achter de spitsen”, zo zegt zaakwaarnemer Kees Ploegsma in gesprek met SoccerNews.

”Hij heeft dus besloten niet op de aanbieding van ADO in te gaan”, besluit Ploegsma. Nijland behoort dit seizoen niet tot A-selectie van de Eindhovenaren. Hij moet het vooral met speelminuten bij Jong PSV doen.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer