PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV wil in juli oefenduel met FC Barcelona afwerken’

PSV wil op 21 juli een oefenduel met FC Barcelona afwerken. Dit meldt Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, dinsdagmiddag op Twitter. Zeker is deze datum nog niet, want de Catalanen moeten zelf nog akkoord gaan met deze datum.

PSV en Barcelona kwamen overeen een oefenduel te spelen in 2013, rondom de transfer van sterspeler Ibrahim Afellay. Bij de overgang van de middenvelder van Eindhoven naar Spanje in december 2010, werd het duel door de Eindhovenaren afgedwongen als onderdeel van de transfereisen.

PSV maakte deze afspraak destijds al met het oog op het eeuwfeest, van de in 1913 opgerichte voetbalclub. Officieel viert de club uit de lichtstad zijn verjaardag op 31 augustus. Op deze datum is de Eredivisie echter alweer in volle gang, waardoor PSV zijn verjaardag wellicht viert op 21 juli.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.