PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV heeft zich nooit gemeldt voor Kelvin Leerdam’

Kelvin Leerdam tekende onlangs een vierjarig contract bij Vitesse. De middenvelder van Feyenoord heeft een aflopende verbintenis bij de Rotterdamse club en gaf enkele maanden geleden al te kennen dat hij zijn contract niet wilde gaan verlengen.

In het geruchtencircuit werden zowel PSV als FC Twente veelvuldig genoemd als geïnteresseerde clubs. Volgens de zaakwaarnemer van Leerdam, Sigi Lens, heeft PSV nooit interesse in de jonge middenvelder getoond: “PSV is niet voor Kelvin gekomen”, aldus Lens tegenover het Algemeen Dagblad.

Naar verluidt heeft ook FC Twente zich niet officieel gemeld voor de middenvelder. Over de keuze van Leerdam voor Vitesse zegt zijn belangenbehartiger: “Leerdam wilde zich wel nog in Nederland blijven ontwikkelen.” De kans bestaat dat Leerdam nog voor 31 januari de overstap zal gaan maken naar de Arnhemse club.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.