PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Adam Maher: ‘Bij een nieuw bod van PSV moet AZ me laten gaan’

Het lijkt er niet op dat AZ nog lang kan gaan genieten van de diensten van Adam Maher. De aanvallende middenvelder staat in de belangstelling van koploper PSV en heeft zelf volledig zijn zinnen gezet op een vertrek naar Eindhoven.

“Ik wil naar PSV. Punt”, zegt de negentienjarige international stellig. “Als er nog iets bovenop het eerste PSV-bod van vijf miljoen euro komt, vind ik dat AZ me moet laten gaan. Ik heb het hier altijd naar mijn zin gehad, maar ben ambitieus en kan naar een topclub. Die kans wil ik niet laten voorbijgaan.”

Maher – die inmiddels ruim vijftig Eredivisie-duels voor AZ op zijn naam heeft staan – heeft zijn overstap naar eigen zeggen weloverwogen. “Dit is voor mij de ideale tussenstap om de Europese top te halen. En het is tijd om weer voor de prijzen te strijden”, aldus Maher

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.