PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Adam Maher voor negen miljoen euro naar PSV’

Volgens het Eindhovens Dagblad is het slechts een kwestie van tijd voordat Adam Maher van AZ naar PSV verkast. De middenvelder stond al lange tijd in de belangstelling van PSV en kan inmiddels op concrete interesse rekenen. Een eerste bod van de Eindhovenaren werd nog door AZ afgewimpeld, maar volgens het Eindhovens Dagblad is dat binnenkort niet meer aan de orde.

PSV zou namelijk bereid zijn om deze transferperiode nog een bod van zo’n negen miljoen euro neer te leggen bij AZ. De Alkmaarders zouden dit bod niet kunnen weigeren en Maher dus laten gaan. De speler zelf wil dolgraag naar PSV. ‘Zo’n speler als Maher gaat lang mee en is het geld waard’, reageert hoofdtrainer Dick Advocaat van PSV.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.