‘Verkoop Labyad bij Sporting kan centen opleveren voor PSV’

Mocht Zakaria Labyad deze winterstop vertrekken bij Sporting Portugal, dan vangt PSV nog een bedrag voor de middenvelder, die er niet in geslaagd is om een basisspeler te worden bij de club uit Lissabon. De Marokkaan verliet deze zomer de Eindhovense club.

PSV verkocht Labyad deze zomer voor één miljoen euro en bedong daarnaast ook nog een doorverkooppercentage. Bij een vertrek van de negentienjarige middenvelder zal de Eindhovense club een transfersom ontvangen. Of er clubs geïnteresseerd zijn is echter nog niet duidelijk.

Sporting verkeert momenteel in financiële problemen en hoopt een aantal wisselspelers van de hand te doen. Mogelijk kan de club geen eens de salarissen betalen. In de competitie staat de club op een teleurstellende twaalfde plaats, terwijl het voor de titel wilde gaan.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer