PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Jeremain Lens spreekt van waardeloze Thaise trip’

Het in Thailand belegde trainingskamp van PSV is de spelers allerminst bevallen. De hitte en het enorme tijdsverschil speelden de Eindhovenaren veel parten, vertelt Jeremain Lens in het Algemeen Dagblad.

“Ik wist niet wat een jetlag was, nu weet ik dat wel”, zegt Lens. “Beseffen dat je moet slapen, maar het lukt gewoon niet. Ik stapte na middernacht de gang op en toen bleken er nog meer jongens te zitten. We hebben tot vier uur in de ochtend zitten praten.”

“Een uur voordat de wekker ging, kreeg ik toch slaap”, gaat de aanvaller van de Brabantse formatie verder. “En dan kapot zijn als je wakker wordt. Toen we ook nog om elf uur ‘s ochtends in de hitte moesten trainen was ik er wel even klaar mee.”

De koploper van de Eredivisie wilde zich in Thailand voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Lens: “Er is veel geklaagd in die eerste dagen. Op een gegeven moment moet je het achter je laten. Het is niet anders, maar moeilijk is het wel.”

“Hier moest de basis worden gelegd voor de tweede seizoenshelft. Dat lukte niet echt.” PSV keerde zaterdag terug, vrijdag wacht alweer de hervatting van de Eredivisie. “Laten we hopen dat we vrijdag de eerste wedstrijd tegen PEC Zwolle goed doorkomen”, aldus Lens.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.