‘Concrete interesse Fulham in Stanislav Manolev’

PSV gaat Stanislav Manolev mogelijk slijten aan Fulham. De Engelse club van trainer Martin Jol heeft zich naar verluidt officieel gemeld bij PSV. Dat weet Voetbal International te melden.

Manolev nog een contract tot medio 2014 in Eindhoven en de club heeft aangegeven niet door te willen met de Bulgaar. Fulham hoopt de rechtsback in januari op te pikken. De speler en diens zaakwaarnemer weten inmiddels van de interesse, maar een concreet bod hebben The Cottagers nog niet neergelegd bij PSV.

De 27-jarige Manolev staat wel open voor een transfer naar Fulham. In de zomer van 2009 kwam de international naar PSV. Hij speelde sindsdien nagenoeg wekelijks, maar sinds trainer Dick Advocaat de scepter zwaait is dit niet het geval. Het wachten is nu op een officieel bod van Fulham.

Overigens is Espanyol niet geïnteresseerd in Manolev. De Spaanse club zou interesse hebben, maar dat klopt volgens Mino Raiola, zaakwaarnemer van een speler van Espanyol, niet. “Ik ken de mensen goed daar en heb ze nooit over Manolev gehoord”, aldus Raiola.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.