PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Tyton mag vertrekken bij PSV’

Dick Advocaat is niet tegen een vertrek van Przemys³aw Tyton. Wanneer de tweede doelman van PSV een nieuwe club vindt, mag hij van de trainer van de Eindhovenaren vertrekken. Dat vertelde Advocaat in gesprek met het Algemeen Dagblad.

“Waarom niet, als die jongen een mooie club vindt”, vertelde de in Den Haag geboren oefenmeester, die echter niet zeker weet of de Poolse sluitpost zelf ook aan een vertrek denkt. “Ik weet niet of hij dat wil.”

Momenteel krijgt Boy Waterman de voorkeur boven Tyton. “Voor ons aanvallende speler is Boy geschikter. Dat heb ik Tyton in een gesprek ook uitgelegd”, zo besloot Advocaat. Op vrijdag werd al bekend dat Waterman ook na de winterstop eerste doelman van de Eindhovenaren zou zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.