‘ADO meldt zich bij PSV voor Stef Nijland’

Stef Nijland kan zijn carrière mogelijk voortzetten bij ADO Den Haag. De aanvaller van PSV is naarstig op zoek naar een nieuwe werkgever aangezien hij geen zicht heeft op speelminuten in Eindhoven.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft de club uit de Residentie de interesse in de aanvaller kenbaar gemaakt bij de lijstaanvoerder van de Eredivisie. In december was Nijland op proef bij het Duitse Union Berlin, maar dat leverde geen contract op.

ADO Den Haag werd in december ook in verband gebracht met Nijland, die afgelopen seizoen werd verhuurd aan NEC. In het verleden boekte de aanvaller successen bij FC Groningen waar hij zijn transfer naar PSV verdiende. In Eindhoven kon hij de verwachtingen echter niet waarmaken.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer