PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Sporting Lissabon wil Labyad zo snel mogelijk kwijt’

Sporting Portugal doet er alles aan om nog deze winter afscheid te nemen van Zakaria Labyad, meldt het Algemeen Dagblad. De club van onder meer Stijn Schaars, Ricky van Wolfswinkel en Khalid Boulahrouz heeft makelaars ingezet om de voormalig PSV’er in de markt te zetten.

Sporting wil Labyad zo snel mogelijk kwijt, voornamelijk door de financiële problemen waar men mee kampt. De club uit Portugal staat op de zwarte lijst van de FIFA, de UEFA heeft inmiddels al gewaarschuwd dat Europees voetbal uitgesloten is als Sporting de verplichtingen niet nakomt. Momenteel heeft Sporting grote moeite om de salarissen te betalen, een vertrek van Labyad zou weer wat extra lucht geven.

De negentienjarige Marokkaans international ziet zelf niets in een vertrek bij de club waar hij pas een half jaar in dienst is. Met slechts 268 speelminuten in de eerste competitiehelft kan Labyad niet rekenen op veel speeltijd, toch zit hij niet te wachten op een transfer. FC Porto toonde eerder al belangstelling, het is niet bekend of de club in de winter een poging gaat wagen Labyad over te nemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.